Масажни легла
НАЧАЛО
ЗА НАС
ДРУГИ ПРОДУКТИ
КАЧЕСТВО
ЗАПИТВАНЕ
КОНТАКТИ

Продукти

     КОНТАКТИ

      ТЕЛ : 0878 28 76 59

 EMAIL : fastbg@abv.bg

МАСАЖНИ КУШЕТКИ НА ЕДРО И ДРЕБНО
Голямо разнообразие от Кушетки за масаж
    МАСАЖНИ КУШЕТКИ Ние сме директни вносители от Китай и Дубай на Преносими Масажни Кушетки - метални, дървени и алуминиеви. МАСАЖНИТЕ КУШЕТКИ, КОЗМЕТИЧНИ ЛЕГЛА както и КОЗМЕТИЧНО ОБОРУДВАНЕ които предлагаме се отличават с отлично качество на изработка съчетано със най-ниските цени на Българския пазар

    Най-добрата гаранция за качеството на нашите Масажни кушетки са стотиците доволни клиенти с които сме работили и от които може би сте разбрали за нас.

    Предланите от нас Масажни кушетки са съобразени с вашите изискавания предлагаме Стилни Масажни кушетки от дърво както и много здрави метални Кушетки за масаж, а освен това предлагаме и най леките преносими масажни кушетки от АЛУМИНИЙ 12-13 кг

    Разбира се при нас можете да намерите и Комбинирани легла за масаж и козметика както и Специализирани консумативи и апарaтура. вносители сме също така и на богата гама оборудване за фризьорски и козметични салони.

    Нашите цени са съобразени с Българският пазар - не ви предлагаме луксозни и скъпи продукти, а се стремим да съчетаем най-доброто на най-добрата цена.

 

продукт на © OBERON rights reserved